palade Admin
Numarul mesajelor : 56 Data de inscriere : 17/07/2009
| Subiect: Bancuri Fifa-Glory! Vin Iul 17, 2009 5:04 am | |
| Antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei.
Nimeni n-are chef, dar la un moment dat portarul Van der Saar zice :
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club si va distrati, OK?”
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute… La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si vad scorul: “Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90″. Fug toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini…
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau ca au egalat, dar am fost eliminat in minutul 6 … ))))))))))))))))))))O viitoare mireasa merge la ginecolog pentru un control de rutina. Lipsindu-i cunostintele de anatomie masculina, isi ia inima in dinti si il intreaba pe medic -Ce e chestia aia care atarna intre picioarele logodnicului meu? Medicul ii explica: -Acela e un penis, domnisoara. Viitoarea mireasa, sfioasa, intreba din nou -Si chestia aia rosie din varful penisului? -Acela il numim capul penisului... Domnisoara, prinzand curaj, mai pune o intrebare -Si chestiile alea rotunde ce-s, cam la 35 de cm de capul penisului? Medicul, putin confuz: -Domnisoara, la logodnicul dumneavoastra nu stiu cum e, dar la mine alea-s deja bucile- Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este mam lui Vasile. - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile!! La un bal, se duce Bula la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun!! | |
|